Appartement Carihuela Park

Appartement Carihuela

Appartement Carihuela

appartement Carihuela

Wilt u genieten van een onbezorgde vakantie in het zuiden van Spanje aan de Costa del Sol waar u verzekerd bent van goed weer en een relaxte sfeer ? Dan is een appartement huren in Carihuela mogelijk iets voor u. In La Carihuela heeft u vele mogelijkheden voor het huren van een appartement of hotel het is daarom ook zo populair bij de toeristen welke hier hun welverdiende vakantie komen vieren.

En niet alleen in de zomer is het genieten in La Carihuela maar ook in het voorjaar of in najaar kunt u nog lekker languit op het strand van Carihuela liggen, de temperatuur is dan nog zeer aangenaam ook van het zeewater.

Appartement huren in Carihuela

Het huren van een appartement in Carihuela kunt u op verschillende manieren doen, u kunt een complete vakantie naar Carihuela boeken via een reisbureau u hoeft dan nergens meer aan te denken u stapt in het vliegtuig naar Malaga en daar staat de bus op u te wachten welke u naar uw appartement zal brengen. Een andere mogelijkheid is om zelf een reis samen te stellen, door een losse vlucht te boeken en zelf via een particulier een appartement te huren in Carihuela. Voor de tweede optie zult u wat meer zoekwerk moeten verrichten maar dit betaald zich terug in de prijs welke u zult betalen voor uw vakantie naar La Carihuela.

Ondanks dat de keuze qua hotels en appartementen in Carihuela groot is, is het niet zo dat u enorm veel hoogbouw zult aantreffen aan de kust van Carihuela, het uitzicht vanaf het strand wordt dan ook niet verstoord door de vele hoogbouw zoals in veel andere vakantiebestemmingen wel het geval is.
Doordat Carihuela niet zo heel groot is zult u nooit ver moeten lopen als u vanaf uw appartement of hotel naar het strand wilt gaan.

La Carihuela

Van oorsprong is deze vakantiebestemming een vissersplaatsje waar u hoe kan het dan ook anders heerlijk kunt eten in de visrestaurants die hier gevestigd zijn. Het feit dat deze restaurants iedere avond vol zitten en er voornamelijk Spanjaarden komen eten zegt wel iets over de kwaliteit van deze restaurants.

Carihuela heeft een mooi breed strand met daar aan een lange boulevard waar de vele winkeltjes en restaurants gevestigd zijn, via deze boulevard loopt u zo naar Torremolinos of Benalmádena.

Back to Top