Appartement Carihuela Park

Costa del Sol

Vakantie Costa del Sol

Costa del Sol Carihuela

Wilt u een vakantie boeken naar de Costa del Sol? Dat is een heel verstandige keuze, de Costa del Sol heeft vele mooie stranden waar u kunt genieten van uw welverdiende vakantie. De Spaanse kuststrook aan de Middellandse Zee wordt ieder jaar bezocht door vele vakantiegangers die hun vakantieplezier optimaal benut willen hebben. Doordat de Costa del Sol in het zuiden van Spanje ligt is het er altijd lekker weer, ook in de stad Málaga is de temperatuur zeer aangenaam te noemen. Málaga is een stad die vaak wordt aangedaan tijdens een fly-drive vakantie. Lees er alles over op Flydrive.tips.

Er zijn prachtige zandstranden, levendige badplaatsen en er is volop winkel en uitgaansplezier. Aan de Costa del Sol ligt het vissersplaatsje Carihuela wat met zijn mooie boulevard en lange schone strand de ideale vakantiebestemming is. Als u dus en vakantie aan de Costa del Sol wilt boeken is Carihuela een mooie bestemming waar het niet zo heel toeristisch druk is ook niet in de zomermaanden. Carihuela is gelegen tussen Benalmadena en Torremolinos en ligt op 14 km afstand van de luchthaven van Malaga waar u zult landen. Carihuela heeft een strand met een lengte van 2300m en is 40-50m breed.

Costa del Sol

De Costa de Sol ligt tussen de badplaats Amuñécar en de Rots van Gibraltar in het zuiden van Spanje, de temperatuur aan de Costa del Sol is heerlijk ook in het hoogseizoen is het dankzij de verkoelende zeewind goed uit te houden en met meer dan 300 dagen zon bent u bijna altijd verzekerd van goed weer als u kiest voor een vakantie aan de Costa del Sol. Naast dat u kunt genieten van zon, zee en strand biedt deze Andalusische Costa een mooi en afwisselend achterland wat zeker het bezoeken waard is. Ook als u van winkelen houdt kunt u uw hart ophalen aan de Costa del Sol, de meeste winkels zijn te vinden in Málaga, Torremolinos, Fuengirola, Marbella en Puerto Banús.

De Costa del Sol wordt door allerlei soorten vakantiegangers bezocht, dankzij o.a. de lange stranden, vele hotel- en appartementencomplexen, jachthavens, golfbanen en de vele winkels en horecagelegenheden. De Costa del Sol is tevens in trek bij rustzoekers en overwinteraars.

Back to Top