Appartement Carihuela Park

Carihuela

Carihuela

Carihuela

Het vissersplaatsje Carihuela ligt 1 km vanaf Torremolinos, 14 km vanaf Málaga en 10 km vanaf de luchthaven. Vanaf de boulevard loopt u zo naar Benalmádena en Torremolinos, dit is ook makkelijk met het openbaar vervoer te doen.

Carihuela is zeer geliefd door duizenden vakantiegangers uit heel Europa, mede door het heerlijke klimaat en de relaxte uitstraling van het vissersdorpje kunt u hier echt genieten van een mooie vakantie. Niet voor niets zijn er veel goede hotels in Carihuela gevestigd.

Appartement Carihuela Park is gunstig gelegen in een rustig gedeelte van deze heerlijke vakantiebestemming.

Het weer in Carihuela

Door het gunstige klimaat van de Costa del Sol is het in Carihuela de zomer maanden prachtig weer, de temperatuur is gemiddeld rond de 32-35 graden iedere dag.

Strand van Carihuela
Het strand van Carihuela heeft een lengte van 2300 meter en is 40 tot 50 meter breed. Het strand is er erg schoon en er zijn voldoende ligbedden te huur, ook zijn er voldoende douches op het strand aanwezig.  Vanaf het strand loopt u zo de verkeersvrije boulevard op. S’avonds is er genoeg te doen op de boulevard van Carihuela, u zult zich er niet snel vervelen.


In Carihuela is genoeg te doen voor zowel jong als oud, voor de kinderen is het ook erg leuk om eens een avond het pretpark Tivoli World te bezoeken. Je kunt er komen met het openbaar vervoer of met de Taxi. De kaartjes kunt u kopen bij de receptie van Carihuela Park.

Uitgaan in Carihuela
Er zijn sfeervolle terrassen, bars, pubs, tearooms, ijssalons, talrijke eetgelegenheden, discotheken, discopubs en nachtclubs. Ook kunt u uitgaan in de nabijgelegen plaatsen Torremolinos of Benalmadena.

Eten in Carihuela
Carihuela staat bekend om zijn vele visrestaurants waar u heerlijk kunt genieten van een heerlijke verse vismaaltijd, u kunt er natuurlijk ook terecht voor heerlijke vleesgerechten of paella.

Ligging Carihuela
Omdat Carihuela erg gunstig gelegen is, kunt u vanuit Carihuela allerlei leuke plaatsen bezoeken, zo ligt Benalmadena tegen Carihuela aan en is via de gezellige boulevard te belopen, iets verder ligt Fuengirola wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wat ook zeker de moeite waard is, is een bezoek aan Malaga of Mijas ook wel de zogenaamde pueblo blanco (witte stad) genoemd, Mijas ligt 5 km landinwaarts en 400 m boven het zeeniveau. In Mijas kunt u zich laten vervoeren door middel van de vele ezeltaxi’s.

Zoals u ziet zijn er redenen genoeg om uw vakantie naar Carihuela te boeken, het is niet voor niets dat heel veel mensen jaarlijks terug keren naar Carihuela aan de Costa del Sol!

Back to Top