Appartement Carihuela Park

Carihuela Park Palace

Appartement Carihuela Park Palace

Carihuelapark appartement Carihuela

Renovatie

Carihuela Park is in 2015 gerenoveerd waardoor het park er weer netjes en helemaal fris uitziet, nu kunnen er weer vele vakantiegangers van een fijne vakantie in Carihuela genieten.

Ligging

In een vrij levendige omgeving, op ca. 225 m van het strand van Carihuela. Het centrum van de wijk Carihuela bevindt zich op ca. 175 m en het centrum van Torremolinos ligt op ca. 1,4 km.

Kamers

De verzorgde appartementen zijn voorzien van een woon-/slaapkamer met zitje, eethoek, tv en een (huur)kluisje. Kitchenette met kookplaten en een koelkast. De 2- en 3-kamerappartementen beschikken respectievelijk over één en twee aparte slaapkamer(s). Badkamer met bad, douche en toilet. De appartementen hebben een balkon met zitje.

Bijzonderheden

Het complex bestaat uit meerdere gebouwen, onderverdeeld in Carihuela Park en Carihuela Palace. Er is een receptie, lift (niet in alle gebouwen), bar, restaurant, snackbar, twee zwembaden, een kinderbad en zonneterrassen met ligbedden. Ook is er een tennisveld, volleybalveld, biljart en een tafeltennistafel. Tevens een mini supermarkt, internetgelegenheid, speeltuin en een animatieprogramma. Enkele faciliteiten zijn tegen betaling en/of seizoensgebonden.
Dit appartement is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn in verband met hoogteverschillen.

Het complex bestaat uit 5 gebouwen, hieronder de indeling:
A. Carihuela Park; gebouw met 9 etages en 3 liften, hoofdzakelijk met 3-kamer- en enkele 2-kamerappartementen. In dit gebouw bevindt zich de centrale 24-uurs receptie
B. Carihuela Palace; gebouw met 5 etages en 1 lift met 1-kamer en enkele ruime 2-kamer appartementen
C. Carihuela Palace; gebouw met 1 etage met uitsluitend 1-kamer appartementen (type bungalow)
D. Carihuela Palace; gebouw met 2 etages en uitsluitend 2-kamer appartementen gelegen bij het tweede zwembad.
E. Gebouw waar zich de biljartzaal, een recreatiezaal met grootbeeld-TV en video, een restaurant, gezellige binnenbar en de tuinbar bevinden.

Back to Top